MLSZ Amatőr C edzőképző tanfolyam indul - Zala megyében -

2017. január. 26., 13:22   |    

MLSZ Amatőr C edzőképző tanfolyam indul - Zala megyében -

Tankód: KPTANAC1720 Időpont: 2017-02-27 - 2017-06-30 Helyszín: Zala megye További információk: A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézet Edzőképző Központja - a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá nem tartozó, iskolarendszeren kívül szervezett - MLSZ Amatőr „C” labdarúgó edzőképző tanfolyamot indít az ország megyéiben. (ELN-90 / 2015 (06.01) számú határozat) A megyénkénti tanfolyamok indítási feltétele megyénként minimum 20 fő jelentkezése. Amennyiben egy adott megyében nincs meg ez a létszám, úgy összevonásra kerülhet sor. A tanfolyam célja: Naprakész ismeretanyaghoz juttassa az alsóbb osztályú csapatoknál dolgozó edzőket, megismertesse az edzőket az amatőr labdarúgás céljaival és feladataival, a játék eszközeivel (edzések és mérkőzések), valamint a speciális elvek és lehetőségek mentén szerveződött közösségek szórakoztatásának, foglalkoztatásának és közösség építésének feladataival. A tanfolyam során a hallgatók elsajátíthatják az amatőr felnőtt játékosok sportolásával kapcsolatos szervezési, edzéselméleti, egészség biztosítási, módszertani és sportági ismereteket. A hallgatók elméleti és gyakorlati foglalkozásokon vesznek részt, jártasságot szerezhetnek a labdarúgó foglalkozások tervezésével kapcsolatos legfrissebb online dokumentációk elkészítésében. Felvételi eljárás nincs. Tanfolyami helyszín: Zala megyében, később kerül kijelölésre Tanfolyami napok: hétköznap Tanfolyami kód: KPTANAC1720 Jelentkezési határidő: 2017.02.02 péntek, 12:00, vagy az adott tanfolyamra felvehető maximum 30 jelentkezéséig. Jelentkezési feltételek:
  • betöltött 18. életév
  • érettségi bizonyítvány, vagy a legmagasabb felsőfokú iskolai végzettség igazolása, amelyet az első tanfolyami napon be kell mutatni.
  • büntetlen előélet, erkölcsi bizonyítvány, amelyet az első tanfolyami napon be kell mutatni (vagy az igazolás bekérésének a dokumentumát)
  • orvosi (sportorvosi, háziorvosi) igazolás, hogy a tanfolyam gyakorlati feltételeit a jelentkező egészségügyileg teljesíteni tudja.
  • felhasználói szintű számítógépes ismeretek
  • A gyakorlati és elméleti oktatások 5%-án lehet hiányozni!
A tanfolyami díj: bruttó 67.000.-Ft, mely összegről az MLSZ számlát bocsájt ki a befizető nevére és címére. Óraszám: 80 óra + vizsga Egy jelentkező csak egy tanfolyami helyszínre adhatja be a jelentkezését. A tanfolyami díj befizetésével kapcsolatban az első foglalkozási napon kap tájékoztatást a hallgató. A jelentkezési feltételeknél meghatározott dokumentumok hiányos leadása esetén a jelentkező nem kezdheti meg a tanfolyamot! Jelentkezés előtt készítse elő 10 jegyű 8-as számjeggyel kezdődő adóazonosítóját. A jelentkezés beküldésével a pályázó egy válasz e-mailt kap, egy vonalkóddal, melyet kinyomtatva el kell hozni az első tanfolyami napra. A konkrét helyszínről és időpontról a tanfolyam megkezdése előtt még kap értesítést! Megyei információ: Tóth Ádám (toth.adam@mlsz.hu) Regisztráció az alábbi linken megtalálható: http://coacheducation.hu/esemeny/mlsz-amator-c-edzokepzo-tanfolyam-indul---zala-megyeben---tankod-kptanac1720

További hírek

Általános
Téli átigazolási tájékoztató (2023-2024)

2024-01-22 13:23:17

Téli átigazolási tájékoztató (2023-2024)

Tájékoztatjuk az Egyesületeket, hogy az alábbi átigazolási tájékoztató a hatályos (1/2024 verziószámú) NYIÁSZ rövid kivonata, a téli átigazolási időszak lényegi része.

Általános
Harmadik lett Zala amatőr labdarúgó-válogatottja

2023-12-06 10:23:51

Harmadik lett Zala amatőr labdarúgó-válogatottja

A megyei labdarúgó-bajnokságok őszi zárása után sem ért még teljesen véget a félszezon, hiszen a Területi Amatőrválogatottak Észak-Nyugat Magyarországi Regionális Tornáját Gyirmóton rendezték meg, ahol Zala együttese végül a harmadik helyen végzett.

Általános
ERŐNLÉTI KREDITPONTGYŰJTŐ WEBINÁR

2022-03-01 15:06:02

ERŐNLÉTI KREDITPONTGYŰJTŐ WEBINÁR

A Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképzési Intézete ismét kreditpontgyűjtő webinárt szervez.

Értesítők, információk

Szponzorok