Megállapodás a ZTE FC Zrt és az MLSZ Zala Megyei Igazgatósága között

2015. július. 01., 10:06   |    

Megállapodás a ZTE FC Zrt és az MLSZ Zala Megyei Igazgatósága között

A ZTE FC kezdeményezésére a 2015-2016. bajnoki évben bevezetésre kerül a Megyei Labdarúgó Bérlet - hangzott el ma a ZMLSZ és a ZTE FC közös sajtótájékoztatóján. A sajtótájékoztatón részt vett Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség sajtófőnöke, Kocsárdi Gergely klubigazgató és Józsi György az MLSZ Zala Megyei igazgatója. Kocsárdi Gergely elmondta, hogy a cél kettős: növelni a bérletesek számát, illetve közelebb hozni a megyei labdarúgókat a ZTE FC-hez, mely még mindig a régió "kirakatcsapata". A bérletek 50%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg a ZTE FC klubirodájában, a 2015/2016-os idényre 6.000,-Ft-ért. A megállapodást a felek 5 évre kötötték. A bérletek mellé a klub automatikusan és térítésmentesen elkészíti a szurkolói kártyákat is. Józsi György elmondta, hogy csaknem 8000 versenyengedéllyel rendelkező labdarúgó van a megyében, az ő számukra biztosít lehetőséget a klub, valamint azoknak a sportvezetőknek is, akik regisztrációs kártyával rendelkeznek. A megyei csapatok plakáton és a ZMLSZ honlapján is tájékoztatást kapnak a kiváltás lehetőségéről. Az Igazgatóság törekszik arra, hogy az egyesületek megállapodást kössenek a ZTE FC-vel, mely szerint a ZTE FC bérlet a saját mérkőzéseikre is érvényes legyen. A megyei egyeztetőn pedig mindenképpen kérik majd a klubokat, hogy a vasárnapi játéknapot preferálják illetve olyan kezdési időpontot válasszanak, mely nem ütközik a ZTE FC hazai mérkőzéseivel. Sipos Jenő elmondta, hogy maga is kíváncsian várja az országban egyedülálló kezdeményezés eredményét, hogy utána a többi NBI-es, NBII-es klubnak is ajánlhassák a lehetőséget. A bérletek július 6-tól válthatók ki a ZTE FC klubirodájában.

További hírek

Általános
Téli átigazolási tájékoztató (2023-2024)

2024-01-22 13:23:17

Téli átigazolási tájékoztató (2023-2024)

Tájékoztatjuk az Egyesületeket, hogy az alábbi átigazolási tájékoztató a hatályos (1/2024 verziószámú) NYIÁSZ rövid kivonata, a téli átigazolási időszak lényegi része.

Általános
Harmadik lett Zala amatőr labdarúgó-válogatottja

2023-12-06 10:23:51

Harmadik lett Zala amatőr labdarúgó-válogatottja

A megyei labdarúgó-bajnokságok őszi zárása után sem ért még teljesen véget a félszezon, hiszen a Területi Amatőrválogatottak Észak-Nyugat Magyarországi Regionális Tornáját Gyirmóton rendezték meg, ahol Zala együttese végül a harmadik helyen végzett.

Általános
ERŐNLÉTI KREDITPONTGYŰJTŐ WEBINÁR

2022-03-01 15:06:02

ERŐNLÉTI KREDITPONTGYŰJTŐ WEBINÁR

A Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképzési Intézete ismét kreditpontgyűjtő webinárt szervez.

Értesítők, információk

Szponzorok