Labdarúgó Konferencia Hévíz 2017. december 9-10.

2017. november. 22., 14:11   |    

Labdarúgó Konferencia Hévíz 2017. december 9-10.

Tisztelt Edzőkolléga! Küldöm következő hévízi nemzetközi labdarúgó konferenciánk időpontját tájékoztatásul:

Tisztelt Edzőkolléga!

Küldöm következő hévízi nemzetközi labdarúgó konferenciánk időpontját tájékoztatásul:

Előadó 

Matthias Lochmann (Sporttudós - a FAU Erlangen-Nürnberg Sport-tudományi és Sport Intézetében - DFB A-Lizenz) 

Az MLSZ Edzőképző Központ 10 kreditpontot ír jóvá személyenként - a beregisztráló - azon UEFA végzettségű (UEFA „B”, UEFA „A”, UEFA Elite Youth „A” vagy UEFA Pro) edzők részére, akik a konferencia mindkét napján részt vesznek!

Időpont

2017. december 9-10.

Egy napra regisztrálóknak 4 kreditpont kerül jóváírásra!

Jelenleg folyó UEFA "B" tanfolyamon tanuló szakemberek részére sikeres záróvizsga tétele után az MLSZ utólagosan jóváírja a konferencián megszerezhető kreditpontokat.

A labdarúgó konferenciára történő regisztráció nyitott mindenki részére. Az MLSZ Grassroots C, MLSZ Amatőr C és MLSZ D végzettségű edzőkollégák is regisztrálhatnak.

Részvételi létszámkorlát a konferenciára 180 fő!

 

Matthias Lochmann edzéskutató, sportorvos és UEFA A licences edző. Miután tanári diplomát szerzett fizikából, testnevelésből és neveléstudományból, orvosi diplomát szerzett. 2008 óta professzorként dolgozik az erlangeni Friedrich-Alexander Egyetem Sporttudományi Intézetében, ahol a sportorvosi munkaterületet vezeti. Ezen kívül a testnevelő szakos tanárok labdarúgás oktatásáért felel. Edzőként számos egyéb állomása mellett az 1. FSV Mainz 05 csapatának utánpótlásközpontjában tevékenykedett. Matthias Lochmann jelentős szerepet játszott a német profi labdarúgóklubok utánpótlásközpontjaira kiterjedő hitelesítési eljárás kialakításában és végrehajtásában.

A Német Labdarúgó Liga (DFL) megbízásából a Frauenhofer Társasággal (FrauenhoferGesellschaft) közösen egy olyan elemzési módszert dolgozott ki a Bundesliga számára, amely segítségével hatékonyan lehet analizálni a különféle pozíciós adatokat. Ezzel kapcsolatban jelenleg is kutatja a különböző versenyrendszerek lehetőségeit és határait, hogy mindezzel elősegítse a fiatal sportolók teljesítményének fejlődését illetve fejlesztését. 5 szabadalmat fejlesztett ki a „Labdarúgás és technológia” témában.

 

Témák (2017.12.09-10.)

Plauzibilis érvek alapján – a gyermek- és ifjúsági labdarúgás aktuális versenyszisztematikája, szerkezetének átfogó elemzése. Figyelembe véve: a DFB (Német Labdarúgó Szövetség) gyermekfutballra vonatkozó 10 aranyszabályát továbbá az UNICEF (Egyesült Nemzetek Nemzetközi Gyorssegély Alapja) Gyermekjogi Egyezményét.
A gyakorlati rész csúcspontja az elektronikus „Exerlights” edzéstechnikai rendszer. Olyan – a játékintelligencia fejlesztését szolgáló – gyakorlatok és edzésformák kerülnek bemutatásra, amelyek módszertanital eddig nem voltak lehetségesek. Alkalmazása ma a sporttudományban a csúcskategóriát képzi.
Funino módszer továbbfejlesztésének irányai, elvei.
A játékintelligencia edzése, azok alkotóelemei.

A regisztráció elindult weblapunkon!

www.daminacoach.hu

Kelt: Hévíz, 2017. november 21.

 

A program szakmai koordinátora:

Damina László
UEFA „A” Licenc
www.daminacoach.hu
www.facebook.com/daminacoach


További hírek

Általános
Téli átigazolási tájékoztató (2023-2024)

2024-01-22 13:23:17

Téli átigazolási tájékoztató (2023-2024)

Tájékoztatjuk az Egyesületeket, hogy az alábbi átigazolási tájékoztató a hatályos (1/2024 verziószámú) NYIÁSZ rövid kivonata, a téli átigazolási időszak lényegi része.

Általános
Harmadik lett Zala amatőr labdarúgó-válogatottja

2023-12-06 10:23:51

Harmadik lett Zala amatőr labdarúgó-válogatottja

A megyei labdarúgó-bajnokságok őszi zárása után sem ért még teljesen véget a félszezon, hiszen a Területi Amatőrválogatottak Észak-Nyugat Magyarországi Regionális Tornáját Gyirmóton rendezték meg, ahol Zala együttese végül a harmadik helyen végzett.

Általános
ERŐNLÉTI KREDITPONTGYŰJTŐ WEBINÁR

2022-03-01 15:06:02

ERŐNLÉTI KREDITPONTGYŰJTŐ WEBINÁR

A Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképzési Intézete ismét kreditpontgyűjtő webinárt szervez.

Értesítők, információk

Szponzorok