Kreditpontszerző konferenciák Zalaegerszegen és Gödöllőn

2017. november. 22., 14:11   |    

Kreditpontszerző konferenciák Zalaegerszegen és Gödöllőn

A Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképző Központja folytatja a kreditpont szerző konferenciáit utánpótlás labdarúgás témakörében, az utánpótlással foglalkozó UEFA B végzettségű edzőkollégáink részére.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképző Központja folytatja a kreditpont szerző konferenciáit utánpótlás labdarúgás témakörében, az utánpótlással foglalkozó UEFA B végzettségű edzőkollégáink részére.

Ezzel is szeretnénk a kollégák kéréseinek megfelelően a különböző végzettségű edzők konferenciáit az érdeklődési körüknek megfelelően megszervezni.

A két színhely és időpont:

november 28. kedd – Zalaegerszeg
december 04. hétfő – Gödöllő
Bővebb információk a helyszínekkel kapcsolatosan külön a regisztrációs linknél olvashatóak.

Ami azonos a két konferenciával kapcsolatban!

A mostani programot azon edzők számára hirdetjük meg, akik UEFA B végzettséggel rendelkeznek.
Jelentkezés mostantól.
A rendezvény 10 kreditpontos.
Mindkét konferenciára a létszámkorlát van, Zalaegerszegre 600 fő, Gödöllőre 500 fő. Mivel mindkét konferencia azonos tartalmú, így regisztrációt egy kollégától egy helyre fogad el a rendszer.

Az esemény után érdeklődő felnőtt labdarúgással foglalkozó kollégák esetleges jelentkezése az UEFA B-s edzők be nem töltött helyén kerülhet elfogadásra.
Ez utóbbi esetben a regisztrációs lehetőség
Zalaegerszegre november 25. szombat 8.30-tól nyitott mindenki számára (UEFA PRO, UEFA Elite Youth “A”, MLSZ Grassroots C) a regisztráció, addig csak az UEFA B-s kollégák jelentkezhetnek!
Gödöllőre december 01. péntek 8.30-tól nyitott mindenki számára (UEFA PRO, UEFA Elite Youth “A”, MLSZ Grassroots C)
a regisztráció, addig csak az UEFA B-s kollégák jelentkezhetnek!

A konferencia díj 5.000 forint (bruttó) mely összeget az MLSZ az OTP 11707024-20484068-00000000 bankszámlaszámára kell utalni. Átutaláskor kérjük a közlemények rovatban feltüntetni a hallgató nevét, adóazonosítóját, számlázási címét, (ha egyesület fizeti be, akkor az egyesület adószámát), és a konferencia eseménykódját, KPEMSZ1702 kódot a zalaegerszegi konferenciával kapcsolatban és KPEMSZ1703 kódot a gödöllői konferenciával kapcsolatban.
Egy edzőkolléga azonban csak az egyik, vagy a másik konferenciára tud bejelentkezni. Kérünk Benneteket, hogy gondoljátok át, hogy hova jelentkeztek, mert a bejelentkezés után már nincs lehetőség (!!!) változtatni.
A regisztrálás során a bejelentkezők a megadott e-mail címükre egy visszaigazolást kapnak, valamint egy vonalkódot, amelyet kinyomtatva el kell hozni a belépési és kilépési regisztrációhoz.
(A nyomtatásnál előfordulhat, hogy megjelenik egy üzenet, mely szerint kattintson a képek (a vonalkód) letöltéséhez, aki ilyen visszaigazoló vonalkódos üzenetet nem kap, nem ijedjen meg, hozza magával az adóazonosító igazolványát.
Aki nem regisztrálja be magát, az nem vehet részt (!) a konferencián, és az esetlegesen befizetett összeget a Szövetség visszautalja a részére.
Helyszíni bejelentkezésre nincs lehetőség.
Zalaegerszeg: regisztráció

Gödöllő: regisztráció


További hírek

Általános
Téli átigazolási tájékoztató (2023-2024)

2024-01-22 13:23:17

Téli átigazolási tájékoztató (2023-2024)

Tájékoztatjuk az Egyesületeket, hogy az alábbi átigazolási tájékoztató a hatályos (1/2024 verziószámú) NYIÁSZ rövid kivonata, a téli átigazolási időszak lényegi része.

Általános
Harmadik lett Zala amatőr labdarúgó-válogatottja

2023-12-06 10:23:51

Harmadik lett Zala amatőr labdarúgó-válogatottja

A megyei labdarúgó-bajnokságok őszi zárása után sem ért még teljesen véget a félszezon, hiszen a Területi Amatőrválogatottak Észak-Nyugat Magyarországi Regionális Tornáját Gyirmóton rendezték meg, ahol Zala együttese végül a harmadik helyen végzett.

Általános
ERŐNLÉTI KREDITPONTGYŰJTŐ WEBINÁR

2022-03-01 15:06:02

ERŐNLÉTI KREDITPONTGYŰJTŐ WEBINÁR

A Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképzési Intézete ismét kreditpontgyűjtő webinárt szervez.

Értesítők, információk

Szponzorok