Kedves 8. osztályos Tanuló ! Tisztelt Szülők !

2015. február. 20., 09:55   |    

 Kedves 8. osztályos Tanuló ! Tisztelt Szülők !

A ZTE FC utánpótlása a 20l5-201,6-os tanévre is meghirdeti a Szőcs János Labdarúgó Akadémiáján sportiskolai labdarúgó osztályát, melyre sok szeretettel várjuk a fiatal labdarúgók jelentkezését!

A ZTE FC utánpótlása a 20l5-201,6-os tanévre is meghirdeti a Szőcs János Labdarúgó Akadémiáján sportiskolai labdarúgó osztályát, melyre sok szeretettel várjuk a fiatal labdarúgók jelentkezését! Képzésünk az elmúlt tanévben jelentős változáson ment keresztül. Ettől az időponttól kezdve diákjaink szakközépiskolai keretek között sajátíthatják el a labdarúgás alapjait. Iskolánkban a tanulók a délelőtti tanórákba beépített edzéseken nemcsak labdarúgás specifikus képzést kapnak, hanem nagy hangsúlyt fektetünk az egészséges életmódra nevelésre is. Egységesen valljuk azt az elvet, hogy a legtehetségesebb játékosból sem válik labdarúgó teljes bizonyossággal, - elég csak egy sérülésre gondolni - ezért nagy mértékben odafigyelünk a játékosok tanulmányi munkájára is. Iskolánkban a tanulók az évek során az edzőképzés alapjait is elsajátítják, így az iskola elvégzésével - az érettségi utáni 1 éves szakképző évfolyamon - középfokú OKJ-s edzői végzettséget kapnak. Diákjaink, terveink szerint játékvezetői ismereteket is szereznek iskolai keretek között, amely után játékvezetői vizsgát tesznek, és akár már a tanulmányaik mellett is elkezdhetnek mérkőzéseken közreműködni. Tanulóink az iskola elvégzése során, az érettségi bizonyítvány mellé így további két,,szakmát" is kapnak, melyben kiteljesíthetik a labdarúgás iránti szeretetüket. Klubunk, a ZTE FC meghirdette a ,,Vissza a gyökerekhez" jelszót, melynek egyik célja, hogy a felnőtt csapat keretének zömét saját nevelésű játékosok alkossák, úgy ahogy a régebbi időkben. Erre jó példa a 2002-es év amikor is a ZTE FC megnyerte a magyar labdarúgó bajnokságot és a Bajnokok Ligája selejtezőjében legyőzte a világhírű Manchester United-et is soraiban több saját nevelésű játékossal.

Várjuk jelentkezéseteket, és találkozunk a felvételi vizsgán, melyet 2015.február 1-én (szombaton) tartunk a zalaegerszegi ifjúsági sportcentrumban! Érdeklődni: Molnár Balázs +36 70 779 5282

További hírek

Általános
Téli átigazolási tájékoztató (2023-2024)

2024-01-22 13:23:17

Téli átigazolási tájékoztató (2023-2024)

Tájékoztatjuk az Egyesületeket, hogy az alábbi átigazolási tájékoztató a hatályos (1/2024 verziószámú) NYIÁSZ rövid kivonata, a téli átigazolási időszak lényegi része.

Általános
Harmadik lett Zala amatőr labdarúgó-válogatottja

2023-12-06 10:23:51

Harmadik lett Zala amatőr labdarúgó-válogatottja

A megyei labdarúgó-bajnokságok őszi zárása után sem ért még teljesen véget a félszezon, hiszen a Területi Amatőrválogatottak Észak-Nyugat Magyarországi Regionális Tornáját Gyirmóton rendezték meg, ahol Zala együttese végül a harmadik helyen végzett.

Általános
ERŐNLÉTI KREDITPONTGYŰJTŐ WEBINÁR

2022-03-01 15:06:02

ERŐNLÉTI KREDITPONTGYŰJTŐ WEBINÁR

A Magyar Labdarúgó Szövetség Edzőképzési Intézete ismét kreditpontgyűjtő webinárt szervez.

Értesítők, információk

Szponzorok