A VOSZ Zala Vármegyei Prima Díjátadó Gálaest

2023. október. 17., 15:16   |    

A VOSZ Zala Vármegyei Prima Díjátadó Gálaest

Ünneplés a Kiemelkedő Teljesítményért és Tehetségért!

Elérkeztünk az év egyik legkiemelkedőbb eseményéhez, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Zala Vármegyei Prima Díjátadó Gálaestjéhez, amelyet a nagykanizsai Hevesi Sándor Művelődési Központban tartottunk október 14-én szombaton.

Az est fénypontjaként átadtuk a Zala Vármegyei „Év Vállalkozója” díjakat, elismerve azokat a vállalkozásokat, amelyek 2023-ban kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. Büszkén gratulálunk az Euro-Geo Kft., Bánkúti Bútor Kft., Technoroll Kft., Königs Bútor Kft., Lenkovics Trans Kft., és a Hidrofilt Kft. csapatainak!

A Prima Díjak átadásánál több kategóriában is ragyogó tehetségeket és alkotókat ismertünk el.

Kiemelkedő szereplőink között volt Pelesz Alexandra, Mihály Péter, Boa Endre, dr. Rashed Adel, Janzsó Antal, Baránka József, dr. Jáni János, Józsi György, Kiss-Molnár István, és a Pálóczi Horváth Ádám Alapfokú Művészeti Iskola.

Nagy örömünkre szolgált, hogy a közönségdíjat dr. Rashed Adel, a nagykanizsai Kanizsai Dorottya kórház radiológus főorvosa vehette át, aki a közönségszavazás során a legtöbb, összesen 892 szavazatot kapta.

Különdíjakban részesült továbbá Kámánné Szép Terézia és a Pálóczi Horváth Ádám Alapfokú Művészeti Iskola is, míg Prima-díjat dr. Rashed Adel, Józsi György, és Baránka József vehettek át.

Az ünnepélyes eseményt a nagykanizsai Szikrák táncegyüttes fellépése színesítette, a gálaestet pedig Gájer Bálint és a Kanizsa Big Band közös koncertje koronázta meg.


További hírek

Közérdekű
MLSZ TAVASZI GRASSROOTS ALAP (ZALA)

2024-01-17 09:51:25

MLSZ TAVASZI GRASSROOTS ALAP (ZALA)

2024. tavaszi félév

Közérdekű
Zala Vármegye Labdarúgásáért-díj

2023-12-13 09:42:54

Zala Vármegye Labdarúgásáért-díj

Közeledik az év vége, s ilyenkor az MLSZ zalai igazgatóságának társadalmi elnöksége rendre kibővített ülésen adja át a Zala Vármegye Labdarúgásáért-díjakat az arra érdemeseknek.

Értesítők, információk

Szponzorok